de kiem tra tieng anh lop 9 hoc ki 1

11 Đề đua giờ Anh lớp 9 học tập kì 1 với đáp án

Bộ đề ôn đua giờ Anh lớp 9 học tập kì 1 với cấu tạo kiểu như với đề đua đầu tiên của cục GD&ĐT với nhiều dạng khác nhau bài bác luyện trắc nghiệm giờ Anh 9 mới mẻ không giống nhau. Mời những em tìm hiểu thêm.

Bạn đang xem: de kiem tra tieng anh lop 9 hoc ki 1

Xem thêm:

Ngữ pháp giờ Anh lớp 9 học tập kì một năm 2023 - 2024

Bộ đề đua tham khảo quality cuối học tập kì 1 môn Tiếng Anh lớp 9 sau đây ở trong cỗ đề đua học tập kì 1 lớp 9 năm học tập 2023 - 2024 do VnDoc.com thuế tầm và đăng lên. Tài liệu bao gồm 11 đề đua Tiếng Anh không giống nhau hùn học viên lớp 9 ôn luyện Từ vựng - Ngữ pháp Tiếng Anh toàn cỗ học tập kì 1 hiệu suất cao.

Đề đua giờ Anh lớp 9 học tập kì 1 - Đề số 1

Vocabulary and grammar

I. Circle the word whose main stressed syllable is different from that of the others.

1. A. benefitB. impressionC. importanceD. advantage
2. A. traditionalB. fashionableC. convenientD. compulsory

II. Circle the word whose underlined part is pronounced differently from the rest.

1. A. dependB. ethnicC. regionD. impress
2. A. increaseB. meanC. leakD. weather
3. A. worked B. livedC. washedD. stopped

III. Choose the best answer.

1. I wish today ................ my birthday.

A. am

B. is

C. are

D. were

2. This book ................ in 2000.

A. wrote

B. is written

C. has written

D. was written

3. What bởi you use the Internet for? - ................

A. Get information.

B. Be got information,

C. To get information.

D. Be getting information.

4. You should practise ................ English with your classmates.

A. to tướng speak

B. speak

C. being spoken

D. speaking

5. Buddhists often go to tướng................ to tướng pray.

A. pagoda

B. church

C. park

D. mosque

6. The unit of currency in Cambodia is the ................

A. dollar

B. peso

C. baht

D. riel

7. Everything is O.K, ................? - Of course.

A. is it

B. isn’t it

C. are they

D. aren't they

8. There ................ be a market here.

A. used to

B. is using to

C. use to

D. is used to

9. I ................ English since năm trước.

A. learn

B. have learned

C. am learning

D. learned

10. It was very hot, ................ I opened all the windows.

A. because

B. but

C. so

D. when

Xem đáp án

1. D

2. D

3. C

4. D

5. A

6. D

7. B

8. D

9. B

10. C

Reading

I. Choose one of the words given to tướng fill in each gap. (1m)

And; important; editor; games; well-drawn; news

The Daily Sun is a very good newspaper. It has all the latest (1) ..................... and there is also an excellent sports page with well-written (2) ..................... interesting reports of football and hockey matches. The middle pages contain two crossword puzzles and some very (3) ..................... cartoons of famous people and events. Finally, there are always interesting letters to tướng the (4) .....................

Xem đáp án

The Daily Sun is a very good newspaper. It has all the latest (1) .......news.............. and there is also an excellent sports page with well-written (2) .........and............ interesting reports of football and hockey matches. The middle pages contain two crossword puzzles and some very (3) ............well-drawn......... cartoons of famous people and events. Finally, there are always interesting letters to tướng the (4) .......editor.............

II. Read the article about doing homework. Answer the questions. (1m)

Doing homework

It is a good idea to tướng start your homework early. If you can bởi it before your evening meal, you will have more time later to tướng bởi things that you enjoy, lượt thích talking on the phone.

It is also better to tướng bởi homework as soon as possible after the teacher has given it to tướng you. Then, if the homework is difficult and you need time to tướng think about it, you will still have time to tướng bởi it.

Always turn off your mobile phone and the television when you are doing homework. You will work a lot faster without them. Make sure you have a quiet place to tướng work, with enough light and a comfortable chair.

Questions:

1. Is it good to tướng bởi homework late or early?

2. When is it better for us to tướng bởi homework?

3. Why bởi we have to tướng turn off our mobile phone and the television when we are doing homework?

4. Do you enjoy doing your homework? Why? Or why not?

Xem đáp án

1. It is good to tướng bởi homework early

2. It is also better to tướng bởi homework as soon as possible after the teacher has given it to tướng you.

3. Because we will work a lot of faster withou them

4. Yes, I bởi. Because it helps bu review my lessons

Writing

I. Complete the second sentence with the same meaning. (1m)

1. We should plant trees around the school yard.

Trees……………………………………………………..

2. I don’t have a laptop

I wish ……………………………………………………..

3. “Are you using my pencil, Ba?”, Hoa said.

Hoa asked…………………………………………………………..

4. Study hard or you’ll fail the exam.

If………………………………………………………………………..

5. I can’t speak English well.

I wish ...........................................................................................

6. “Where bởi you live ? ” Nam asked his teacher

Nam asked……………………………………………………………….

7. “I will go to tướng my village next year” Mr. Nam said.

Mr. Nam said …………………………………………………..……………

8. My brother likes playing soccer every morning.

My brother is interested………………………………………………………….

Xem đáp án

1. Trees should be planted around the school yard

2. I wish I had a laptop

3. Hoa asked Ba if he was using her pencil

4. If you don’t study hard, you’ll fail the exam

5. I wish I could speak English well

6. Nam asked his teacher where she lived

7. Mr. Nam said he would go to tướng his village the following year

8. My brother is interested in playing soccer every morning

Đề đua học tập kì 1 giờ Anh 9 - Đề số 2

Language focus.

I. Choose a correct word to tướng complete each of the following sentences.

1. Your parents ________you one hour ago.

a. phoned

b. are phoning

c. have phoned

d. phone

2. I wish that I ________her now.

a. can meet

b. met

c. could meet

d. could met

3. The first man landed on the Moon ______21st July 1969.

a. in

b. on

c. for

d. of

4. He is _______in playing soccer.

a. interest

b. interesting

c. interests

d. interested

Xem đáp án

1. a 2. c 3. b 4. d

II. Change these sentences into the passive voice.

1. They will hold the meeting before May Day.

_______________________________________________

2. They have found oil in the Antarctic.

_______________________________________________

3. People don’t use this dictionary very often.

_______________________________________________

Xem đáp án

1. The meeting will be hold before May Day.

2. Oil has been found in the Antarctic.

3. This dictionary isn’t used very often.

III. Turn into Reported speech.

1. They said “We must go trang chính now”.

_______________________________________________

2. I asked the children “ Who took part in your excursion to tướng the city?”.

_______________________________________________

3. She asked bu “ Do you have many friends?”.

_______________________________________________

Xem đáp án

1. They said that they had to tướng go trang chính then.

2. I asked the children who had taken part in their excursion to tướng the đô thị.

3. She asked bu if/ whether I had many friends.

IV. Read the text carefully then decide whether the statements are true (T) or false (F)

Spending your không tính tiền time on the Internet can be fun. You can chat, share photos with friends, and play online games. But some people are addicted to tướng the Internet. They just can’t turn it off.

Being online for many hours at a time does not mean you have a problem. The Internet is very useful. Online, you can pay your bills, buy clothes, and read the news. There are many good reasons to tướng spend time online. However, people with an Internet addiction are online too much. They don’t spend time with their friends and family. Instead, they spend their time chatting with their Internet friends, people they have never met in real life. Some also play online games all day or night. Some people with Internet addictions even leave their jobs sánh they can spend even more time online! People with Internet addictions don’t just go online to tướng cửa hàng, have fun, or bởi work. People who have this problem often go online because they want to tướng escape the stress and problems in their lives. Many mạng internet addicts stop caring about their real lives, and focus only on their online lives.

One way Internet addicts can get help is by using special software. This software controls how much time someone can spend online. It tells the computer to tướng turn off the mạng internet after a certain amount time. This helps people focus on real life. The software’s goal is to tướng teach people to tướng use the Internet for good reasons and not just as an escape.

1. People with Internet addiction spend most of their không tính tiền time on the Internet.

2. Paying bills online is a useful way to tướng use the Internet.

3. Internet addiction causes problems in one’s daily life.

4. Most Internet addicts play online games all day or night.

5. Using special software is a way of helping people stop their Internet addiction.

Xem đáp án

1. F - 2. T - 3. T - 4. F - 5. T

V. Rewrite the following sentences without changing their meaning. (1m)

1. My brother started to tướng work last year

My brother has……………………………………………………………….

2. My mother can’t speak English.

I wish......................................................................................

Xem đáp án

1. My brother has worked since last year.

2. I wish my mother could speak English

Xem thêm: đề thi học kì 1 lớp 3 môn tiếng anh

Đề đua giờ Anh học tập kì 1 lóp 9 - Đề số 3

A> Pronunciation:

I/ Choose the word that has the underlined part pronounced differently from the others.

1. A. out B. round C. about D. Would

2. A. baggy B. minority C. st (D)le D. Symbol

3. A. chair B. check C. machine D. child

4. A. exchange B. orange C. danger D. arrange

II/ Choose the word whose main stress pattern is placed differently from the rest

1. A. academic B. reputation C. experience D. intermediate

2. A. primary B. official C. tropical D. language

B> Language focus:

I/ Choose the correct word(s)/ phrase(s) to tướng complete the sentences.

1. Mai asked me……..could stay there.

A. he whether

B. whether he

C. he if

D. though he

2. To reach the village they have to tướng cross a small bamboo……………………

A. forestry

B. bush

C. shrub

D. forest

3. They work…………as a waiter on Saturday and Sunday evenings.

A. part-time

B. sometime

C. full-time

D. all the time

4. I don’t lượt thích using the mạng internet because it has some _____

A. benefits

B. advantages

C. limitations

D. disadvantages

5. The workers love wearing jeans because the material was very …

A.strong

B. cheap

C. soft

D. fashionable

6. If you want to tướng … the course, you must pass the coming examination.

A. collect

B. visit

C. attend

D. make

7. She often goes to tướng the ………… to tướng pray because her religion is Islam.

A. church

B. pagoda

C. temple

D. mosque

8. Have you ……been to tướng Japan? Yes, I have ………been there.

A. already/ ever

B. just/ever

C. ever/ already

D. just/ recently

9. when she was young, she……do a lot of exercises.

A. used to

B. wasn’t used to

C. was used to

D.was use to

10. I wish the children……………making the noise.

A. will stop

B. can stop

C. stop

D. would stop

Xem đáp án

1. B

2. D

3. A

4. D

5. A

6. C

7. D

8. C

9. A

10. D

II. Choose the underlined word or phrase ( A, B, C or D ) that needs correcting

1. It’s time for Maryam to leave (A) for trang chính (B), but she wishes she has (C) a longer (D).

2. It got colder (A) and colder, because (B) we turned off (C) the air conditioner (D).

3. No one have (A) gotten such (B) high marks in writing (C) compositions before (D)

4. He said (A) he can’t (B) find his friend’s house (C) in (D) that square.

Xem đáp án

1. C (has => had)

2. B (because => so)

3. A (have => has)

4. B (can’t => couldn’t)

C> Reading:

I/ Read the passage below and choose one correct answer for each question

Clothes can tell a lot about a person. Some lượt thích colorful (1)________ because they want everyone to tướng look at them (2)________ they want to tướng be the centre of attention. (3)________ people lượt thích to tướng wear nice clothes, but their clothes are colorful and fancy. They bởi not want people to tướng look at them. Clothes today are very different (4)________ the clothes of the 19 th century. One different is the way they look. For example, in the 19 th century, all women (5)________ blouses with long skirts. But today, women bởi not always wear blouses with long skirts. Sometimes they wore short skirts. Sometimes they wear pants. Another different (6)________ the 19 th century and today is cloth. In the 19 th century, clothes were made only from natural kinds of cloth. They were made from cốt tông , wool, silk or line. But today, there are many kinds of man-made cloth. A lot of clothes are now made fromnylon, rayon, or polyester.

1. A. clothes B. suits C. shirts D. trousers

2. A. but B.or C. and D. so

3. A. Some B. Few C. The D. Other

4. A. of B. from C. with D. on

5. A. wear B. worn C. were wearing D. wore

6. A. between B. among C. both D. in

II/ Read the passage, and then decide whether the statements are true IT), false (F) or no information (N)

I lived in the Middle East for a while, and when I went out, I had to tướng obey the local custom of wearing something over my head and wearing a dress that covered my whole body toàn thân. At first, I found it a real nuisance, but after a while, I got used to tướng it and even started to tướng lượt thích it. You feel really secure, and also you don't have to tướng worry about what to tướng wear all the time.

1. The writer lives in the Middle East now. _____

2. She was constrained to tướng wear national costume. _____

3. She was very annoyed at the costume. _____

4. She felt confident and safe when she wore the costume. _____

5. She didn’t have to tướng think of what to tướng wear every day. _____

6. The writer is a Muslim. _____

D> Writing:

I/ Rewrite these sentences, beginning with the words given. (1m)

1. She said, “I’ll be here again tomorrow.”(Change into reported speech.)

She said …………………………………………………………………………………

2. Mary doesn’t know how to tướng use the Internet.(Rewrite, using “wish”)

Mary wishes ……………………………………………………………………..

Xem đáp án

1. She said that she would be there again the following day.

2. Mary wishes she knew how to tướng use the Internet.

II/ Rewrite the sentences sánh that meaning stays the same (1m)

1. It took Jane many hours to tướng surf the Net for needed information.

Jane spent………………………………………………………………………..

2. This magazine is being read by both teenagers and adults.

Both teenagers……………………………………………………………………

Xem đáp án

1. Jane spent many hours on surfing the Net for needed information.

2. Bothe teenagers and adults are reading magazines.

Đề giờ anh lớp 9 học tập kì 1 - Đề 4

A. Pronunciation

I. Choose the word in each group that has the underlined part pronounced differently from the rest

1. A trip B. river C. shrine D. city

2. A. reading B. learning C. speaking D. pleasing

3. A style. B. poetry C. lively D. symbol

II. Choose the word in each line that has different stress pattern 

1. A. notice B. comprise C. friendly D. peaceful

2. A. casual B. tunic C. subject D. design

3. A. inspire B. mention C. pattern D. different

B. Language focus:

I. Circle the best option ( from A, B, C, or D ) to tướng complete the sentences 

1. What was he doing when you ………………………..?

A. come B. to tướng come C. came D. coming

2. Hanoi is not very …….......from Kuala Lumpur

A. difference B. different C. differ D. differently

3. The ……………… language in Malaysia is Bahasa Malaysia .

A. nation B. national C. nationally D. nationality

4. They ………………………… to tướng Da Lat in summer when they were young .

A. use to tướng go B. used to tướng going C. are used to tướng going D. used to tướng go

5. My xế hộp ………… yesterday .

A. repairs B. is repaired C. repaired D. was repaired

6. The chuôm Dai is the …………… dress of Vietnamese women

A. beautiful B. traditional C. casual D. polite

7. He was born …………………… 15th December .

A. in B. of C. at D. on

8. There is a bamboo ……………….. at the entrances to tướng the village .

A. forest B. forestation C. forest ranger D. forestry

9. It rains heavily , …………………. I can’t go to tướng the movie with you .

A. and B. but C. because D. so

10. If he ………….. không tính tiền time , he will go swimming .

A. has B. had C. will have D. is having

11. They enjoyed …………………….. football after school .

A. played B. to tướng play C. playing D. play

12. They haven’t seen this film , ……………………… ?

A. bởi they B. have they C. don’t they D. they have

C. Reading

I. Use the word given in the box to tướng fill in the blanks to tướng make a meaningful passage

visited

got up

bookshop

dictionary

bus

bus

Last Sunday, Nam went on excursion to tướng Oxford. He (1)……………early and took a(2)……………...,sánh he arrived there on time. In the morning, he (3)………………….the National gallery, Big Ben and the Hyde park. In the afternoon, he bought a (4)………………… and a small disc with the words “Oxford University”. He met some English students in the (5)……………….. .He was happy to tướng practice (6)………English with many foreigners. Although he felt tired, he all had a nice day.

II. Read the passage then answer the following questions:

1. Where did Nam go last Sunday?

………………………………………………………………………………………

2. How did he go there?

………………………………………………………………………………………

3. Where did he meet some English students?

………………………………………………………………………………………

4. What did he bởi with some foreigners?

………………………………………………………………………………………

D. Writing

Rewrite the following sentences sánh that the second sentence means exactly the same as the sentences before it .

1. I’m sorry I can’t speak English fluently .

I wish ………………………………………………………………………………

2. “ Are you coming to tướng the các buổi party tonight ?“

Peter asked bu ………………………………………………

3. I went to tướng bed early because I was tired .

I was tired …………………………………………………

4. Somebody has cleaned the room .

The room ………………………………………………………

Xem thêm: chó sói và cừu trong thơ ngụ ngôn của la phông ten violet

7 Đề giờ Anh lớp 9 học tập kì một năm 2023 khác

Đề đua với vô tệp tin vận tải.

Bộ đề đua giờ Anh 9 học tập kì 1 bao gồm nhiều dạng khác nhau bài bác không giống nhau như: Chọn kể từ với cơ hội vạc âm không giống, Tìm kể từ với trọng âm không giống, Điền kể từ phù hợp hoàn thiện đoạn văn giờ Anh, Đọc đoạn văn vấn đáp thắc mắc, Tìm lỗi sai và sửa, Viết lại câu sao mang lại nghĩa không bao giờ thay đổi ... hùn những em học viên nâng cao khả năng thực hiện từng dạng bài bác hiệu suất cao. VnDoc.com kỳ vọng rằng cỗ đề ôn luyện giờ Anh lớp 9 cuối học tập kì 1 này được xem là tư liệu ôn đua học tập kì 1 hiệu suất cao giành riêng cho những em học viên lớp 9. Chúc những em học viên đạt điểm trên cao vô kì đua tới đây.

Trên đó là toàn cỗ nội dung của cục đề đua học tập kì 1 lớp 9 môn Tiếng Anh.